szakdolgozat
Mitől „fine” a „dining”?
A dolgozat tárgya napjaink étkezési kultúrája, nemzetközi és magyar vonatkozásban. A gasztronómia megújulása, a fine dining és a bisztrókultúra térhódítása, valamint a tálalási szokások állnak a középpontban, leszűkítve a magyar éttermi kultúra lokális jelenségeire. A terület feltérképezését, a mai gasztronómia tárgyi igényeinek felmérését séfekkel készített interjúk alapozták meg, ami fontos előtanulmányként szolgált a mestermunkához.
konzulens
Kapitány Ágnes, Kapitány Gábor
mestermunka
Tálaló eszközök menüsorhoz
food design
A mestermunka az Organic, bisztró/fine dining étterem számára készült tálaló készlet. A tervezési folyamatban szorosan együttműködtem az Organic séfjével, Sárközi Ákossal, az elkészült tálalóeszköz-együttes a séf által összeállított menühöz igazodik. Az Organic az év második felében nyílik.
konzulens
Sárközi Ákos
témavezető
Kondor Edit