témavezető Schmidt Andrea

szakdolgozat
Food design: re-branding interdiszciplináris környezetben
Az ételek a mindennapjaink részét képezik, ugyanakkor számtalan lehetőség rejlik az asztaltól való eltávolodásban is. Dolgozatomban korábbi, teoretikus kutatásomat folytatva azt tártam fel, vajon a gasztronómiát, művészetet és designt ötvöző, friss szemléletű food designnak milyen piaci lehetőségei vannak ma, elméleti háttér és gyakorlati stratégia felvázolásával egyaránt – egy működő vállalkozás, a Nedill food design vizionált re-branding folyamatán keresztül.

szakdolgozat konzulensCosovan Attila

portfolio
Elmélettől a gyakorlatig: asztal körbejárva
Portfóliómban az elmúlt évek menedzseri útkeresését mutatom be. Az design- és művészetelméleti BA diplomámtól és az ételek melletti elköteleződéstől indulva, gyakorlati tapasztalatokat keresve kikacsintottam a divat világára is, hogy szakmai munkám végül két irányba (food és non-food) ágazzon tovább, immár a teória és a menedzsment ötvözésével, kis vállalkozásokat tanácsadóként segítve, valamint saját projektek kifutási lehetőségével is.

BORIBIANKA
Nedill food design